Segíthetünk? +36 (70) 222-3335

Sólámpa 2-3kg

Sólámpa 2-3kg
 
Termékszám: 17
Szállítási idő: max 2-3 munkanap
Szállítási költség: Részletek itt
  Bruttó ár 2.990 Ft
  Akció
2.290 Ft

Leírás:


A termék kiszerelése: 3 kg.

2-3 kg sókristály lámpa 

15W-os izzóval

Lehetőleg ne tegyük nedves helyiségbe. Ha a lámpa mégis nedves lenne, helyezzük üzembe több órára azért, hogy a felesleges nedvességtől megszabaduljon. Az esetleges kikristályozódás a felszínen könnyen eltávolítható. A lámpák 220 V hálózati feszültséggel működtethetők, csak a hozzájuk adott CC jellel ellátott elektromos vezetékkel használhatók. Izzócsere csak a hálózati csatlakozás megszüntetése után végezhető el.

A Himalája sólámpa

 Otthonunk, munkahelyünk levegőjét egy természetes “ionizátor” segítségével egészségesebbé tehetjük. Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a sólámpa  és a sótégla biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre. Tesztek bizonyítják, hogy a hiperaktív gyerekek koncentrációs és alvási zavarai rövid idő alatt csökkennek, illetve megszűnnek.
A sókristály lámpa egy csodálatos és maradandó ajándék lehet szeretteinknek :)
 
Mekkora sólámpa kell az optimális hatás eléréséhez?
10nm szobánál minimum 6kg os sókristályra
20nm szobába minimum 12kg-os sókristályra
Ez természetesen lehet több darab kisebb lámpa, sótégla vagy mécses is.

Sólámpa használata:

Izzócserénél ügyeljünk arra, hogy ne a vezetéknél fogva húzzuk ki a foglalatot a lámpából. Először a műanyag tehermentesítőt húzza ki a talprészből, majd az izzó kicserélése után a rugót összenyomva helyezze vissza a foglalatrészt a só üregébe és tolja be, majd helyezze vissza a műanyag tehermentesítőt a furatába, amelyikből kihúzta.

Sólámpa tisztítása :

Lehetőleg ne tegyük nedves helyiségbe. Ha a lámpa mégis nedves lenne, helyezzük üzembe több órára azért, hogy a felesleges nedvességtől megszabaduljon. Az esetleges kikristályoz sodás a felszínen könnyen eltávolítható.

Magas páratartalmú helyiségben néha töröljük át a sólámpa felületét!Kosár üres