Segíthetünk? +36 (70) 222-335

új Sópárásító ionizátor led világítással

új Sópárásító ionizátor led világítással
 
Termékszám: 262
Szállítási idő: max 2-3 munkanap
Szállítási költség: Részletek itt
  Bruttó ár 26.900 Ft

Leírás:


A termék kiszerelése: 2 kg.

Tiszta légutak gyönyörű bőr, tengeri klíma egész évben...

A sós levegőt, a gyógyító tengeri klímát otthon is létrehozhatjuk hálószobában egy sópárologató készülékkel un. ionizátorral. Ennek az előnye, hogy a mindennap a gyógyító sós levegőben aludhatunk. Ezáltal rövid időn belül sikerül megszüntetni az allergiát, a kruppot, az asztmát, a krónikus arc és homloküreg gyulladásokat, bőrbetegségeket. Valamint sikerül egy erős immunrendszert felépíteni, mely nem azt jelenti, hogy ezután semmiféle betegséget nem kap el gyermekünk, hanem ha el is kapja, sokkal gyorsabban és komplikáció mentesebben gyógyul ki belőle. A kristálysó ionizátor egy ultrahanggal működő speciális párásító készülék, mely nemcsak vizet képes elpárásítani, hanem 3 %-os kristálysó oldatot is. Használatával elért levegő gyógyító hatású, mint a tengereknél illetve a só barlangokban.

A sótartalmú levegő igen pozitívan hat a bőr és légúti megbetegedésekre, mint asztma, szénanátha, allergiás problémák. Használatával elért levegő gyógyító hatású, mint a tengereknél illetve a só barlangokban.

A sópára a következő betegségek esetén alkalmazható:

Asztma Bronchitis

Légúti allergia ( pollen, por stb. irritáció)

Nátha Megfázás Influenza ( akut stádium után )

Köhögések ( száraz és hurutos )

Krupp Hurutok ( hörghurut, légcsőhurut )

Gyulladások ( orr-, torok-, mandula- és gégegyulladás)

Arcüreg-gyulladás, homloküreg-gyulladás

Tüdőgyulladás ( akut stádium után )

Bőrbetegségek ( narancsbőr, ekcéma, pikkelysömör )

 

Az ionizátor használata:
A sóoldat elkészítéséhez desztillált vizet használunk, 1-3 % só koncentrációval, azaz 1 liter vízhez 1-3 teáskanál só. A készüléknek az oldatban teljesen el kell merülnie, különben tönkremegy. Ha nincs akkut betegség, elég, ha lefekvés előtt 2-3 órával bekapcsoljuk. Inhalálásra is alkalmazhatjuk.Kosár üres