Segíthetünk? +36 (70) 222-3335

Himalája fekete só ( Kala Namak )

Himalája fekete só ( Kala Namak )
 
Termékszám: 8
Szállítási idő: max 2-4 munkanap
Szállítási költség: Részletek itt
  Bruttó ár 1.290 Ft
  Akció
990 Ft

Leírás:


A termék kiszerelése: 1 kg.

Kala Namak Fekete só Étkezéshez és fürdéshez

Kala namak, vagy szikla só, finomítatlan ásványi só, közép Indiában bányásszák. Színe rózsaszínes szürkés, nem egészen fekete, Íze erősen kénes, a (zápuló) tojásra emlékeztet, olyannyira, hogy egyes ételekben tojást is lehet helyettesíteni vele. A tojás ízen túl enyhén füstös beütése is jól érezhető, amely segít az ételek ízét kiemelni. Ajánlott a magas vérnyomású emberek számára és a kevés sót fogyasztók és vegánok étrendjébe, mivel nem növeli a vér nátrium tartalmát, alkalmas még a szélszorulás és a gyomorégés megszüntetésére.

Étkezési felhasználás esetén célszerű mozsárban összetörni a sót.

 

Fekete termál fürdősó

Készítsen lúgosító gyógyfürdőt otthonában !

Fürdődézsában vagy akár egy kissebb fürdőmedencében is használható.

Csodálatos felüdülés az ízületeknek!

A sófürdő alkalmazása

Tegyen a kádba néhány darabot és élvezze a gyógyfürdő örömeit. Illata és gyógyhatása a  fürdővízben feloldva a termál vizekhez hasonló.

Kénes fürdőkúra alkalmazása reumatikus megbetegedések esetén:

Lehetőleg 12 fürdőből áljon. Ennek növelése is hasznos lehet. A teljes vagy részleges fürdő minden másnap vagy heti háromszor történjen. A fürdés megkezdésekor a víz hőmérseklete 37-39C fok legyen, a fürdés időtartama pedig 10-30 perc. A fürdés után csak finoman törölközzünk meg , hogy a kén felszívódása folytatódhasson. Lehetőség szerint pihenjen le fürdés után.,

 

 Kosár üres