Segíthetünk? +36 (70) 222-3335

 

Szakvélemények

 

dr Halász Ágnes

A só mikroszemcséinek inhalálása már régi korokban is ismert és kedvelt gyógymód volt. Korunkban egyre többen térnek vissza a természetes gyógymódokhoz. Fül orr gégész szakorvosként hetente betegek százait látom, kezelem és ha tehetném sok esetben szívesebben írnék sóbarlang kezelést receptre.

Tapasztalataim nagyon jók a felső légúti fertőzések, betegségek kiegészítő vagy esetenként egyedi terápiájaként. Az időben elkezdett és megfelelő ideig alkalmazott sóterápiás kúra, lerövidíti, megkönnyíti a betegség lefolyását, enyhe esetekben megelőzi a betegség súlyosbodását, lecsökkenti a gyógyszerigényt sőt van hogy ki is válthatja azt. Napjainkban amikor annyi kemikáliával találkozik szervezetünk jó lenne ha minél több emberhez juthatna el ez a szelíd de igen hatásos gyógymód.

Mint a felső légúti betegségek szakorvosa, csakis ajánlani tudom mindenkinek , hogy éljen a természet adta ajándékkal, használja egészsége védelmében, hiszen kevés olyan gyógymódot ismerünk mely mindenféle mellékhatásoktól mentes, minden korosztálynak ajánlott és hatékony.

Dr Halász Ágnes

Fül orr gégész szakorvos

 

Kedves látogató! Ha kérdése van a só jótékony hatásával kapcsolatban, írjon nekem, és szívesen válaszolok kérdéseire.
A válaszokat csak akkor jelenítjük meg honlapunkon (annak érdekében, hogy más is tanuljon belőle), ha utólag Ön is beleegyezik.

Köszönjük bizalmát, és várjuk kérdéseiket. Ide kattintva közvetlenül a honlapról, vagy emailben az info@salaura.eu email címre.

 Dr. Halász Ágnes